Teknisiä Vaikeuksia

Ruoanlaittoa vähän teknisemmästä ja tieteellisemmästä näkökulmasta. Tällä hetkellä lähinnä sous vide -tekniikkaan tutustumista.

tiistai 22. tammikuuta 2013

Myydään Addelice Swid -sirkulaattori

›
Myyn tässäkin blogissa esiintyneen Addelice Swid -sirkulaattorin. Takuuta voimassa ensi kesään asti. Siistissä kunnossa. Hinta 350 euroa. P...
2 kommenttia:
tiistai 18. joulukuuta 2012

Melkein vuosi edellisestä päivityksestä

›
Sattumalta tulin katselemaan blogissa kävijöiden määrää, ja täällähän käy edelleen yli 600 kävijää kuukaudessa. Eri firmojen markkinointima...
6 kommenttia:
torstai 26. tammikuuta 2012

Viinin hyperdekantointi sauvasekoittimella

›
Olen viime päivinä lueskellut jonkun verran netistä juttua Modernist Cuisinesta, ja hauska, mielenkiintoinen ja järkeenkäypä juttu joka s...
tiistai 24. tammikuuta 2012

Marinoitu korianterilohi

›
30 minuutin ateria sous videllä? Kyllä sekin onnistuu, ainakin kalalla. Tämä resepti on variaatio  Kikkomanin sivuilta 1 lohimedaljonki ...
maanantai 23. tammikuuta 2012

Vuosi täynnä

›
Hampurilaispihvin ruskistamista. Tarkalleen ottaen viikon päästä tulee vuosi täyteen siitä, kun ensimmäisen tekstin Teknisiin Vaikeuksi...
2 kommenttia:
keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Baby back ribs sous vide

›
Pikainen päivitys baby back ribsien kypsentämisestä muovipussissa ja vesihauteessa. Ei kovin perinteinen suomalainen grilliherkku, mutta on...

Oliiviprojekti

›
Oliivit ovat niitä harvoja juttuja, joita ihan arkipäiväisesti Suomessakin syödään, mutta joista minä en pahemmin pidä. Jätän yleensä salaa...
1 kommentti:
›
Etusivu
Näytä internetversio

Tietoja minusta

Miika
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.