Tulevana Ravintolapäivänä 21.8. pidän siirtolapuutarhamökilläni pop-up -ravintolaa iltapäivän ajan. Vielä en ole varma tuleeko yksi vai kaksi kattausta, joka tarkoittaa joko 8 tai 16 asiakasta. Tarjolla tulee olemaan 3-4 ruokalajin menu juomineen. Yllätysmenussa en voi valitettavasti ottaa mitään erityisruokavalioita huomioon, mutta tämän hetkisten suunnitelmien mukaan menu tulee kuitenkin olemaan gluteeniton. Allergioitakaan en pystyne huomioimaan, mutta todennäköisesti äyriäisiä ei tule menussa olemaan.
Raaka-aineissa pyrin ottamaan paikan ja ajan huomioon, ja todennäköisesti menussa tulee olemaan raparperiä (jos ne vielä kuukauden päästä ovat hyviä), ahventa, punaviinimarjoja, porkkanoita ja muuta mitä puutarhatontilta voi nousta. Ahvenet eivät toki omalta tontilta ole tulossa.
Pistäkää päivämäärä muistiin ja ottakaa jo yhteyttä mikäli haluatte tehdä varauksia.
ahven lienee kuitenkin jäämässä pois menusta.
VastaaPoista