Lohet paketissa |
Aiemmilta kerroilta on tullut jo selväksi, että lohi on niin pehmeää, että se vaatisi kaverikseen jotain vähän rapsakampaa, jotta suutuntuma olisi mielenkiintoisempi. Kokeilin paahtaa 250C -uunissa kaveriksi pari siivua pekonia. Sen lisäksi paistoin pannulla kesäkurpitsaa ja paprikaa, jotka maustoin balsamico viinietikalla, pippurilla sekä suolalla.
Lohifileitä paistoin myös pannulla hetken nahkapuolelta. Happamuudensäätöaineena käytin laadukasta punaviinietikkaa, ja maustoin vielä suolalla ja pippurilla.
Lautaselle pistin vielä lusikallisen sinappia, joka on tullut todettua hyväksi kaveriksi lohelle. Pekoni toi tosiaan kaivattua rapeutta suutuntumaan. Pekoni tosin pääsi pahasti yli, ja oli melkein mustaa. Lidlin lohet ovat selvästi kelpotavaraa. Monesti löytää halvempaakin lohta, mutta tämä oli kuitenkin hyvää ja siinä mielessä helppoa, että se oli valmiiksi annospalasiksi pakastettu ja vakuumiin pakattu.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti