tiistai 24. tammikuuta 2012

Marinoitu korianterilohi

30 minuutin ateria sous videllä? Kyllä sekin onnistuu, ainakin kalalla. Tämä resepti on variaatio Kikkomanin sivuilta

1 lohimedaljonki

Marinadi:
0,5 dl vaaleaa soijakastiketta
1 sitruunan kuori raastettuna
1 tl raastettua inkivääriä
0,5 tl jauhettua korianteria

Sekoita marinadin ainekset. Laita lohimedaljonki vakuumipussiin ja kaada marinadi pussiin. Vakumoi.



Kypsennä lohta 50-asteisessa vesihauteessa 20 minuuttia.

Leikkaa vakuumipussin kulmaan pieni reikä ja valuta marinadi talteen. Ota lohi varovasti pussista isolla lastalla - se on hyvin haurasta. Ruskista lohi joko kaasupolttimella tai erittäin kuumalla pannulla nopeasti.



Tarjoa nuudelien, pilkotun kevätsipulin, punaisen chilin ja tuoreen korianterin kanssa. Valuta marinadia kastikkeena lohelle ja nuudeleille.



Tämä on minun mielestäni erittäin hyvä resepti: Maukasta sekä mehukasta ja nopea valmistaa.

50 astetta ja 20 minuuttia tuottaa erittäin mehukkaan lopputuloksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti